dinsdag 23 februari 2016

Geboorte Stoeltjes

Een origineel en persoonlijk kado om te geven is dit leuke stoeltje.

Het stoeltje is wit en ik beschilder het stoeltje aan de hand van het geboortekaartje. Elk geboortekaartje is anders en uniek, hoewel ik toch al wel een x of 4 hetzelfde kaartje voorbij heb zien komen.
De naam schilder ik meestal op de rugleuning van het stoeltje en meestal wordt de geboortedatum daar aan toegevoegd. Soms vind ik het persoonlijk mooier om de geboortedatum weg te laten, maar dit gebeurt altijd in overleg.

De afgelopen jaren heb ik al heel wat geboorte stoeltjes mogen maken en ik blijf het een bijzonder en ontspannend werkje vinden. Eenmaal met een stoeltje bezig dan kan ik daar de nodige uurtjes aan door werken.
Een stoeltje laten beschilderen door mij duurt maximaal 3 weken, alles moet goed drogen en het aflakken van het stoeltje heeft veel tijd nodig.

Via de webshop is het mogelijk om dit stoeltje of een ander kraamkado te bestellen, maar via de mail is ook mogelijk. Ik neem altijd persoonlijk contact met je op om te bespreken wat de wensen zijn, dit gebeurt meestal via de mail.

Via de facebook pagina van Hiep Hoera Ik Trakteer laat ik geregeld de nieuw gemaakte stoeltjes en andere kraamkado's zien.

Hieronder een impressie van de stoeltjes die ik gemaakt heb:

  
Feestelijke Groetjes,
Karin
Hiep Hoera Ik Trakteer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten