dinsdag 16 februari 2016

Traktatie prikkers

Nou ik ga het bloggen weer oppakken, althans dat ik ga proberen. De planning voor de komende maanden ligt klaar dus het zou toch moeten lukken om elke week een blog te schrijven over de artikelen van Hiep Hoera Ik Trakteer of leuke ideeën voor kinderfeestjes, traktaties en versieringen.
In deze blog vertel ik over de traktatie prikkers en wat voor lekkers je eraan kunt doen.

De traktatie prikkers zijn een ontzettend leuke traktatie voor je zoon of dochter. In de webshop heb ik al heel veel verschillende thema's staan zoals Frozen, Minions, Mario, Cars enz.
Op veel scholen wordt er gevraagd om gezond te trakteren en geen snoep of chips. Deze traktatie prikkers zijn ideaal voor de gezonde traktatie!
Je kunt er zoveel lekkers en gezonds aanprikken en het ziet er hartstikke feestelijk uit. Je kunt er verschillende soorten fruit aan spiesen of blokjes kaas, worst, tomaatjes en komkommer.
Of je combineert het gezonde met een klein snoepje of koekje.

Hoe worden die traktatie prikker nu gemaakt? nou zo:
De afbeeldingen worden als eerst uitgeknipt en vervolgens geplastificeerd en weer opnieuw uitgeknipt. Met een plakbandje wordt de lange saté prikker achter op de afbeelding geplakt
En klaar is de traktatie prikker!
De traktatie prikkers zijn ongeveer 25 tot 30 cm lang, dit is inclusief de afbeelding en je kunt ze per stuk bestellen. En bestel je er ook nog iets lekkers bij (rozijntjes, smarties, smoeltjes of schatkistje) dan wordt de traktatie kant en klaar naar je verzonden. Het lekkers wordt dan verpakt in cellofaan en met een lintje aan de saté prikker gemaakt.

Hier nog een paar voorbeelden van traktatie prikkers met iets lekkers eraan of kijk eens op mijn pinterest bord.


Tot de volgende blog!
Feestelijke groetjes,
Karin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten