dinsdag 15 maart 2016

Een kijkje in mijn knutselkamer.

Wat is het toch fijn om een eigen knutselkamer in huis te hebben.
Alles bij de hand en ben ik nog niet klaar met een bestelling/opdracht dan kan ik heerlijk de deur achter mij dicht trekken en alles laten liggen op mijn bureau en niemand die er last van heeft.

In de afgelopen jaren heb ik al heel wat "knutsel" materiaal aangeschaft en staat mijn knutselkamertje behoorlijk vol met boxen en kasten gevuld met papier, stof, vilt en alles wat er bij komt kijken voor het maken van alle artikelen van Hiep Hoera Ik Trakteer.


In  dit kleine hokje kan ik mij uren vermaken met het maken van traktaties, kraamkado's en kinderdecoraties. Ook worden hier de nieuwe ideeën bedacht en uitgewerkt met op de achtergrond een gezellig muziekje.
Op dit moment ben ik dan ook druk bezig met het ontwerpen en maken van stickers. Hartstikke leuk om dit zelf te kunnen maken en daar weer nieuwe artikelen mee te maken. Bijvoorbeeld bedankjes voor de meester en juf of leuke lijsten met de tekst van een kinderliedje erop als kraamkado.

Met veel artikelen sta ik ook op diverse fairs. Met name de kraamkado's en kinderdecoraties neem ik dan mee. Afgelopen donderdag stond ik nog bij een kinderdagverblijf die een Babyshower had georganiseerd. Ondanks dat het niet heel druk was heb ik toch leuke reacties gehad, vooral op de speelgoedkist en het geboortestoeltje. Nu maar afwachten of hier iets uitkomt....Dit was even een kijkje in mijn knutselhokje en waar de ideeën uitgewerkt worden!

Feestelijke Groetjes,
Karin

Oja, het is alweer bijna Pasen! En ik heb nog leuke traktaties in de webshop staan speciaal hiervoor!Bestel ze wel op tijd zodat je ze voor Pasen in huis hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten