maandag 2 januari 2017

Een nieuw jaar, een nieuwe start!

Allereerst de beste wensen voor 2017! Een nieuw jaar is begonnen.

De afgelopen maanden is het wat rustiger geweest bij Hiep Hoera Ik Trakteer. De traktaties zijn al een tijdje niet te bestellen en de levertijd van de andere artikelen zijn allemaal iets langer. Door een burn-out moe(s)t ik even wat stappen terug nemen.

Ik ben nu zo'n 3 maanden verder en blij dat alle feestdagen en hectiek weer voorbij zijn. Nu kan ik heel langzaam de activiteiten weer oppakken. De ene dag gaat dit wat beter dan een andere dag. Voorlopig is het dan ook niet mogelijk om traktaties te bestellen, dit is nog een stapje te veel. De kraamkado's kunnen gewoon besteld worden, schilderen geeft mij ontspanning ( ook al kost het mij soms moeite om eraan te beginnen) al zal de levertijd wat langer zijn, 4 tot 6 weken.

Ondertussen ben ik ook keuzes aan het maken voor Hiep Hoera Ik Trakteer. Ik vind zoveel dingen leuk om te maken.. wat dus ook een valkuil is... Dus ik ga echt dingen schrappen uit het assortiment.
Misschien heb je het al wel gezien maar er is een hele pagina met SPOTPRIJSJES gemaakt waar feestdecoraties, klokken, uitdeelkadootjes en nog heel veel meer te vinden is voor een spotprijsje!


Ook zal in de loop van de tijd de traktaties aangepakt worden, maar dit is iets voor later.

Vanaf donderdag 5 januari verzend ik weer en is de Kerstvakantie voorbij!
Mocht je vragen hebben over het bestellen dan mag je mij gerust mailen of appen. (na 20:00 uur gaat de laptop en telefoon uit)

Creatieve groetjes,
Karin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten