woensdag 11 januari 2017

Speelgoedkisten

Wat ik zelf een heel leuk (kraam)kado vind zijn de Speelgoedkisten die geheel naar wens beschilderd worden.
Hoe het in zijn werk gaat vertel ik je nu:

Als je een speelgoedkist wilt bestellen kun je contact met mij opnemen via de mail info@hiephoeraiktrakteer.nl of via de whatsapp of je besteld het gewoon via de webshop.
Wil je de speelgoedkist beschilderd hebben aan de hand van het geboortekaartje dan heb ik het geboortekaartje nodig. Deze mag je naar mij toe sturen met de post, maar je mag het ook inscannen en mailen. Mocht het gescande kaartje voor mij niet duidelijk zijn dan vraag ik om toch het kaartje op te sturen. Ook voor de kleuren is het vaak wel duidelijker, dan inscannen.
Je kunt zelf aangeven wat je allemaal op de kist wilt hebben, dus bijvoorbeeld de naam, geboortedatum en andere geboorte gegevens, welke afbeeldingen wel of niet. Alles is mogelijk.
Ik ga er dan even overdenken hoe ik wat ik van het geboortekaartje op de speelgoedkist ga schilderen en neem dan nog even contact met je op en vervolgens ga ik voor je aan de slag.
Wil je de speelgoedkist niet aan de hand van het geboortekaartje beschilderd hebben maar heb je zelf een leuk idee of afbeelding dan is dit ook mogelijk. Foto's worden niet nageschilderd.

De speelgoedkist wordt eerst in de grondverf gezet voor een goede basis en zo worden de kleuren ook mooier. Vervolgens begin ik met de kleur(en) van de ondergrond, vaak is dit de basiskleur van het geboortekaartje.
Als dit droog is ga ik de naam en eventuele andere gegevens en afbeeldingen erop zetten met potlood, daarna wordt alles ingekleurd.
Is dit allemaal klaar dan stuur ik je een foto om te horen of het naar wens is, op dit moment is het dan nog mogelijk om er nog wat bij op te schilderen of aan te passen. Ga je akkoord met de beschilderde kist dan lak ik de speelgoedkist nog helemaal af en is de speelgoedkist na goed drogen helemaal klaar.

De speelgoedkist kan verzonden worden, maar om toch beschadiging te voorkomen tijdens de post ritjes raad ik aan om de kist af te komen halen.

Afmetingen van de speelgoedkist:
48cm breed, 36cm hoog, 25cm diep


  
 Creatieve groetjes,
Karin
1 opmerking:

  1. Wat een mooie speelgoedkisten. Leuk idee van het schilderen want zo kan het voor jong en oud zijn. Ik heb vorige nog een leuke speelgoedkist gekocht waar lekker veel in kan zodat er niet veel speelgoed meer rond slingert in haar kinderslaapkamer. Maar deze zijn ook leuk!

    BeantwoordenVerwijderen