zaterdag 7 januari 2017

SPOTPRIJSJES!!

Misschien heb je het al in de webshop gezien, de SPOTPRIJSJES!
Deze pagina staat bommetje vol met artikelen die uiteindelijk uit de webshop zullen verdwijnen en die helaas niet meer gemaakt zullen worden door mij.
Je vind er leuke feestdecoraties, kraamkadootjes, uitdeelcadeautjes, klokken, muziekdoosjes en nog héél véél meer met kortingen tot wel 75%!!!!
Voor alle artikelen met een spotprijsje geldt op = ook echt op.


Door de burn-out ben ik nu keuzes aan het maken voor Hiep Hoera Ik Trakteer. Ik vind zoveel dingen leuk om te maken met diverse materialen, dat het allemaal een beetje rommelig aan het worden is. Zowel voor Hiep Hoera Ik Trakteer als voor mijzelf.

Met traktaties maken blijf ik doorgaan, en ik hoop dit over een poosje weer op te kunnen pakken. Wel worden er wat aanpassingen gedaan bij de traktaties, de uitdeelkadootjes gaan bijvoorbeeld helemaal verdwijnen en er zullen meer traktatie pakketten komen die op voorraad zijn en snel verzonden kunnen worden. Hier binnenkort meer over.
Kraamkado's vind ik erg leuk om te mogen maken en te schilderen, hier vind ik echt mijn rust in en hier zal ik ook mee door blijven gaan. Wel zullen er een aantal kadootjes gaan verdwijnen.

Creatieve groetjes,
KarinGeen opmerkingen:

Een reactie posten