vrijdag 19 mei 2017

Met vallen en opstaan komen we er wel!

Het is al even geleden dat ik een blog heb geschreven en ik kreeg even de behoefte om wat van me af te schrijven.

Stapje voor stapje gaat het steeds een beetje beter met mij, langzaam maar toch vooruit. Al heb ik net een aantal mindere dagen gehad waarin ik me ontzettend moe, somber en huilerig voel en het ook een aantal dagen duurde in plaats van maar 1 dag. Er is niet altijd een reden waarom ik een terugval krijg, ook dit keer weet ik zo niet waarom ik me zo moet voelen en waarom het nu wat langer duurt.
De laatste tijd als ik een wat mindere dag heb kan ik me wel sneller herpakken en blijft het bij 1 dag of soms maar een halve dag. Nu duurt het al een dag of 3 dat ik zeg het voelt niet goed. Voor mij een teken om op de rem te trappen.
Op het werk even een stapje terug en ook de webshop zal een stapje terug moeten. Voor het eerst meld ik me van te voren af voor het werk, vandaag even niet, ik moet gewoon even bijtanken. Ik ben helemaal op!
Nu ik dit schrijf merk ik dat een dagje even "niets moeten" mij goed heeft gedaan, ik kom tot rust en krijg weer een beetje energie om iets te gaan doen, al zal dit weer geleidelijk opgebouwd moet worden en kan ik niet meteen vol gas gaan.
Zo heb ik vanmiddag de energie gevonden om een kleine bestelling te maken met de vrolijke ijslollyhouders.


De website gaat voorlopig een stapje terug. Het is sinds ik de webshop weer helemaal open heb, meteen weer ouderwets druk, wat ik natuurlijk super vind! Maar ik merk dat ik nog niet volop aan de slag kan, ik moet (bijna) alles zelf ontwerpen en maken en dat kost veel tijd en voor mij nog meer energie.
De levertijd, van de traktaties, is al verlengd van 1 naar 2 weken om zo alles netjes af te kunnen maken, ook in mijn tempo :)  Helaas heb ik gisteren toch besloten om de traktatie prikkers even uit te zetten. Zodra ik alles weer op de rit heb zullen ze weer besteld kunnen worden, maar tot die tijd denk ik eerst even aan mijzelf.


Door goed te plannen kan ik de juiste balans vinden tussen werk, webshop en alle andere bezigheden. Heb ik de planning goed voor elkaar dan voel ik me goed, ben ik vrolijk en heb ik zin om dingen te ondernemen, ik weet dan waar ik aan toe ben. Doe ik dit niet dan krijg ik lichte paniek.
Goed plannen (en vooral niet te veel op 1 dag of week plannen) is dan ook nog een hele kunst ;)

Creative groetjes,
KarinGeen opmerkingen:

Een reactie posten