vrijdag 15 september 2017

Update

Het is al weer even geleden dat er hier een blog is verschenen. Er zijn soms andere prioriteiten dan het schrijven van een blog. Maar nu heb ik even tijd om een update van mezelf en de webshop te geven.

Vanochtend heb ik mijn laatste gesprek gehad bij de psycholoog voor mijn Burn-Out. Nou ja gesprek, met 15 minuten stond ik weer buiten haha. Want ja het gaat goed met mij!! Ik voel me goed en heb weer zin in de dag en om dingen te ondernemen. Ik ga weer met plezier naar het werk, heb weer lol in traktaties en kraamkado's maken voor de webshop en nog belangrijker ik kan het allemaal volhouden, zonder meteen weer in te storten.
Natuurlijk heb ik soms nog mijn momenten dat het even minder gaat, maar hé iedereen heeft wel eens een dip dag!
Door heel goed te plannen en mijn rustmomenten te pakken kan ik weer lekker aan de slag met alles. En soms moet ik toch ook nog echt NEE zeggen, iets wat ik me de afgelopen maanden heb "aangeleerd". Ik kan (nog) niet zomaar extra gaan werken of de dag helemaal vol plannen met van alles wat zou moeten. Daarvoor is de grens voor een terugval nog iets te dichtbij, al staat deze al een heel stuk verder van mij dan wat het is geweest.

De afgelopen maanden heb ik ook veel nagedacht over de webshop. Wat wil ik er mee bereiken?, vind ik het nog wel echt leuk om toe doen?, moet ik er niet mee stoppen? allemaal vragen wat door je hoofd spookt. Er zijn keuzes gemaakt en er zullen er nog wel meer komen. 
Voorlopig ga ik niet meer op fairs en markten staan. Het afgelopen jaar heb ik dit ook niet gedaan en ik heb het nog geen moment gemist! Je bent er druk mee om een leuke voorraad te hebben, je huurt een kraam en vervolgens zijn er geen of nauwelijks kopers. Het kost mij heel veel tijd en je krijgt er niet veel voor terug.
Het assortiment van de kraamkado's gaat ook kleiner worden. Er zijn nu veel leuke kado's in de opruiming te vinden, waarvan dit echt de allerlaatste zullen zijn.
Wat ik echt heel leuk en ontspannend vind om te doen is het beschilderen van de kraamkado's aan de hand van het geboortekaartje. Dit wil ik dan ook meer aandacht gaan geven.
De traktaties zijn de afgelopen maanden al flink op de schop geweest, er zijn veel nieuwe ideeën uitgewerkt en in de shop geplaatst. Ik ga propberen om het assortiment leuk en eenvoudig te houden door in te spelen op thema's die de kinderen leuk vinden. De levertijd is op dit moment maximaal 7 werkdagen om mij wat meer te ontlasten, ja dat is vrij lang en meestal lukt het om sneller te leveren, maar soms lukt het allemaal even niet en dan gaat mijn gezondheid toch echt voor en denk ik echt even aan mijzelf.
Nieuw in het assortiment zijn de traktatie zakjes. Dit zijn vrolijk gekleurde papieren zakjes die ik bewerkt heb in een bepaald thema. Zo zijn er Minion zakjes en Boerderij zakjes. En het leuke is het boerderij thema vind je ook als traktatie prikker of knijper.
De komende tijd ga ik lekker in mijn tempo door met alles wat ik nu ook doe! Af een toe nee zeggen zal daar ook bij horen, maar vooral wil ik er plezier in houden!!

Creatieve groetjes,
Karin

ps: tot en met zondag 17 september ontvang je 10% korting op je bestelling in de webshop met de kortingscode: FEEST   (ook geldig op de opruiming).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten