vrijdag 1 juni 2018

De knoop is doorgehakt........

Al een tijdje zit ik in grote twijfel met mijn webshop, vind ik het allemaal nog wel zo leuk om te doen, gaat er niet te veel (vrije)tijd inzitten, moet ik geen keuzes maken..... en dan heb ik het nog helemaal niet over alle regels die bij een webshop komen kijken ( je bent immers gewoon een bedrijf 😊en ja, de regels, dat wist ik van te voren).

Na veel wikken en wegen zijn er dan eindelijk knopen doorgehakt, KEUZES gemaakt met wat ik wil bereiken met de webshop en met wat IK leuk vind om te doen, en wat voor mij haalbaar is naast mijn werk.

Waar ik heel veel plezier en ontspanning uit haal zijn de handgeschilderde geboortestoeltjes en speelgoedkisten ( en natuurlijk de andere beschilderde artikelen). Hier wil ik dan ook veel meer uithalen dan wat ik nu doe.  Meer aandacht geven aan deze bijzondere cadeaus en meer tijd om de ideeën, die al tijden in mijn hoofd rond zweven, ook uit te gaan werken.
Om hier tijd voor te maken zal er iets anders van de webshop plaats voor moeten maken en na er heel goed over nagedacht te hebben ben ik tot een besluit gekomen.


Alle papieren traktaties zullen vanaf 1 augustus 2018 de webshop helaas gaan verlaten, een keuze die niet makkelijk was. Met het maken van de traktaties is Hiep Hoera Ik Trakteer begonnen en er zijn honderden, nee duizenden traktaties met heel veel plezier gemaakt voor alle jarige kindjes! Maar de samenstelling van traktaties is veranderd in de loop van de (bijna 8 😱)jaren, denk aan kleine kadootjes erbij of helemaal compleet met iets lekkers een keuze die ik moet maken of ik dit erbij wil gaan doen of juist niet. En de tijd die erin gaat zitten in het maken van alle traktaties maakt het soms lastig te combineren met alles. Want ja elke traktatie is met de hand geknipt en geplakt.

Maar toch kun je straks nog terecht voor traktaties......
De traktaties met naam en de materialen om zelf een traktatie te maken kun je gewoon blijven bestellen bij Hiep Hoera Ik Trakteer. Dus de vrolijke traktatie bekers, ijslollyhouders, klaparmbandjes, zakjes met naam EN de JUFFEN & MEESTER bedankjes blijven in het assortiment!!

De komende tijd zal ik achter de schermen de website gaan vernieuwen en aanpassen op het "nieuwe" assortiment. De kraamcadeaus, geschilderd of bestickerd, zullen een grote rol gaan spelen in de webshop en de traktaties zullen een kleiner aandeel hebben. Hoe het er exact uit komt te zien is nog niet helemaal duidelijk, maar ik heb nog 2 maandjes 😉 De verzendkosten en de prijzen zullen niet aangepast worden en de naam Hiep Hoera Ik Trakteer zal voorlopig hetzelfde blijven, want Hiep Hoera Ik Trakteer staat ook bekend om haar kraamcadeaus!!

Tot 1 augustus 2018 kun je nog gewoon je PAPIEREN traktatie bestellen in de webshop! Tot die tijd zijn er vele traktaties in de SUPER SALE te vinden, om ook een beetje opruiming te creëren in mijn werkkamertje. 

Dus kom nog snel langs voor een leuke traktatie of bedankje voor de Juf of Meester!
Creatieve groetjes,
Karin
Geen opmerkingen:

Een reactie posten